Onze 'winkel'

Lees hieronder wat wij zowel gezamenlijk als afzonderlijk te bieden hebben. Aarzel niet ons te benaderen voor (deel)exposities of andere kunstactiviteiten.

Kunstwerken Yvon
Op deze site vind je overal foto's van Yvons kunstwerken of van details daarvan. Voor een indruk van haar werk kun je ook een kijkje nemen op haar site bij Kunst en Cultuur Zoetermeer.
Benieuwd hoe haar werk er in het echt uit ziet? Maak dan een afspraak. Een groot aantal werken is te koop.

Exposities
Wij vinden het leuk te exposeren met onze sculpturen en gedichten in een bij de aard van ons werk passende omgeving.

Vertel- en/of poëzievoorstellingen Saskia
Saskia is verhalenverteller en draagt ook graag haar gedichten voor. Dat is dan geen voorlezen, maar een beeldende voorstelling, eventueel met muziek van accordeonist Leen Hoffman. Meer over deze optredens vind je hier.

Fotoboek Nestvlucht
Het fotoboek Nesten (september 2013) was gewijd aan het nest als metafoor voor iemands gezin van herkomst. Saskia maakte met foto's van Yvons kunstwerken een beeldverhaal.
December 2019 kwam er een vervolg. Nestvlucht toont opnieuw dat je 'nest' bepaalt hoe je de wereld in gaat. Maar ook hoe je, eenmaal volwassen, je herkomst met nieuwe ogen leert bekijken, waarna je verrijkt weer verder vliegt. Het nieuwe fotoboek bevat een toelichtende tekst.
Nestvlucht kan bij Yvon worden besteld voor € 15.

Ansichtkaarten serie Nesten
Oktober 2013 werden in het verlengde van het fotoboek ook 8 ansichtkaarten geboren. Met korte, speels-ironische teksten.
Formaat A6 (ca. 10,5x15 cm), veelkleurendruk, met een fraaie achterkant om ze desgewenst te kunnen versturen. Ze kosten € 1 per stuk.
Je kunt de Nesten-kaarten hier bekijken.

Ansichtkaarten serie Echo
Voorjaar 2011 maakten we een serie ansichtkaarten waarop gedichten van Saskia in dialoog treden met sculpturen van Yvon.
Formaat 13x18, veelkleurendruk en met een bijpassende achterkant.
De Echo-kaarten zijn nog te koop: € 2 per stuk, 4 voor € 7.
Kijk hier hoe ze eruit zien!

Dichtbundels Saskia
Saskia heeft twee dichtbundels uitgebracht, geïllustreerd met foto's van Yvons sculpturen. Dit zijn Grijs geluk (2009) en Vroeger of later (2011). De boekjes zijn nog te koop bij Saskia.

Tijdens de expositie bij ArtShare op 27 oktober 2013 was de winkel geopend